پاسخ: [مادربرد گیگابایت] ریست شدن سیستم
مشکل صد در صدا از بایوس هست
ابدیتش کن درست میشه
يكبارتنظيمات مادربرود رو به حالت كارخونه ببر يا همون Clear cmos كن بعد بايوس رو آپديت كن
این ریست ترکیب مشکلات رم و پاور هست ربطی به بایوس نداره .
ماكه اونجا نيستيم ببينيم بصورت مجازي مشكل رو داريم حل ميكنيم
در جواب دوست عزیز نیما :
تنها دیوایس که به کیس وصل هست بلوتوث هست یکبار با یک مارک دیگه عوض کردم ولی حل نشد - در مورد پاور یکبار با یک پاور معمولی امتحان کردم باز مشکل بود - نمی دونم شاید باید یک پاور خوب بزارم ولی خوب میدونید پاور خوب گرون هست و شک دارم هزینه کنم و حل بشه -در مورد آپدیت بایو س شک دارم آخه سیستم نو است -
رم رو عوض کردم با axtrom باز حل نشد خود نمایندگی دوباره میگه مشکل از رم است و باید حتما kingstone بگیری نمی دونم چیکار کنم آیا باز هزینه کنم یا نه این مارک هم کم گیر میاد
نقل قول:
در جواب دوست عزیز نیما :
تنها دیوایس که به کیس وصل هست بلوتوث هست یکبار با یک مارک دیگه عوض کردم ولی حل نشد - در مورد پاور یکبار با یک پاور معمولی امتحان کردم باز مشکل بود - نمی دونم شاید باید یک پاور خوب بزارم ولی خوب میدونید پاور خوب گرون هست و شک دارم هزینه کنم و حل بشه -در مورد آپدیت بایو س شک دارم آخه سیستم نو است -
رم رو عوض کردم با axtrom باز حل نشد خود نمایندگی دوباره میگه مشکل از رم است و باید حتما kingstone بگیری نمی دونم چیکار کنم آیا باز هزینه کنم یا نه این مارک هم کم گیر میاد
لیست رم های سازگار با بردت رو تو لیست دادم . پاور خوب برای این قطعات لازمه هزینه اضافی نیست
نقل قول:
در جواب دوست عزیز نیما :
اگه1333 هست بيار من 2Gb دارم برات تست ميكنم
سلام در جواب شما حواسم نبود ابتدا بایوس رو آپدیت کردم بعد clear cmos رو انجام دادم یه حالت عجیبی رخ داد و بعد به جای اینکه ری استارت بشه خاموش شد بعد روشن که کردم مشکلی نبود الان چند بار روشن و خاموش کردم موردی نبوده فکر کنم درست شده تا هفته دیگه معلوم میشه -ممنون
نقل قول:
سلام در جواب شما حواسم نبود ابتدا بایوس رو آپدیت کردم بعد clear cmos رو انجام دادم یه حالت عجیبی رخ داد و بعد به جای اینکه ری استارت بشه خاموش شد بعد روشن که کردم مشکلی نبود الان چند بار روشن و خاموش کردم موردی نبوده فکر کنم درست شده تا هفته دیگه معلوم میشه -ممنون
کار درستی انجام دادید . بعد از اپدیت بایوس حتما باید clear cmos کرد . ولی پاور رو در نظر داشته باشید
نقل قول:
مشکل صد در صدا از بایوس هست
ابدیتش کن درست میشه
این کار و کردم فکر کنم درست شده ولی یه سوال مادر بورد نو هست چه ضرورتی به آپدیت شده داشته ؟